2024. május 13., hétfő - Szervác

Lakóingatlan

A Millennium Gardens második fázisa megszerezte a használatbavételi engedélyt

2024-03-14 472

A TriGranit és a Revetas Capital hivatalosan megszerezte a hasznàlatbavételi engedélyt a Millennium Gardens második fázisára. Ez az eredmény jelentős mérföldkő Budapest fenntartható irodaterületeinek fejlesztésében.

Az első fázis sikereire építve, mely 2022. nyarán kapta meg a hasznàlatbavételi engedélyt, a Millennium Gardens irodakomplexum az innováció, a fenntarthatóság, és a modernitás szimbólumává vált a budapesti kereskedelmi ingatlanpiacon.

Stratégiai elhelyezkedése, dunai panorámája, és modern designja révén a Millennium Gardens második fázisa kivételes lehetőségeket kínál azoknak a vállalatoknak, akik szeretnék fokozni a munkahelyi élményüket, ezàltal sikereiket.

A második fázis főbb jellemzői

Rugalmas irodaterek: A második fázis irodaterületeit úgy tervezték meg, hogy minden szempontból megfeleljen a modern vállalatok változó igényeinek, jelentős hangsúlyt fektetve a rugalmasságra, kényelemre, és produktivitàsra.

Fenntarthatóság: Ahogyan az első fázisnál, a Millennium Gardens második fázisában is kiemelt figyelmet fordítottak a fenntarthatóságra és környezeti felelősségvállalásra. Az energiahatékony tervezéstől kezdve egészen a BREEAM 'Kiváló' szabványok szigorú betartásáig, a komplexum elkötelezett a környezeti lábnyom csökkentése mellett, miközben kiváló kényelmi szolgáltatásokat nyújt (például a házban található prémium étterem vagy a környezetbarát autómosó a parkolóban).

Harmonikus integráció: A második fázis harmonikusan illeszkedik az első fázishoz, egy összefüggő irodakomplexumot alkotva. A stratégiai lokàció (tömegközlekedéssel való könnyű megközelíthetőség és a kulcsfontosságú kényelmi szolgáltatások közelsége - ideértve a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret és neves egyetemeket) ideális választássá teszi a jövőbetekintő, növekedni vágyó vállalatok számára.

„A Millennium Gardens második fázisának használatbavételi engedélye egyfajta mérföldkő számunkra az általunk vállalt fenntartható iroda- és közösségi terek kialakításában. Ez a Millennium Városközpont befejezését jelenti, mely egy városrész-rehabilitációs projekt, melyet már a 90-es évek végén elindítottunk, és ami hozzájárult a Dél-Pesti irodapiac átformàlàsàhoz. Bízunk benne, hogy az új bérlők ugyanolyan nagy örömmel fogják felfedezni a Millennium Gardensben rejlő lehetőségeket, mint ahogy azt jelenlegi bérlőink teszik." - mondta Tom Lisiecki, a TriGranit vezérigazgatója.

Eric Assimakopoulos, a Revetas Capital alapító partnere hozzáteszi: „A Millennium Gardens, a magyarorszàgi portfóliónk ékköve, most érte el befejezésének dicső szakaszát. Ez a páratlan projekt 37 000 négyzetméternyi csúcstechnológiás iroda- és kiskereskedelmi területet kínál két fázisban, példát mutatva a teljes portfóliónkra vonatkozó felelős építési normákra és környezeti hatások csökkentésére. A második fázis tökéletesen illeszkedik az elsőhöz, melyet egymást követő két évben választottak a Legjobb Kereskedelmi Irodai Fejlesztésnek, új szolgáltatásokat és funkciókat hozva, melyek tökéletesen reagálnak a jelenlegi piaci igényekre. A Millennium Gardens egy még élénkebb üzleti központtá változtatta a Dél-Pesti irodapiacot, idevonzva különféle iparágakban tevékenykedő, magas presztízsű nemzetközi vállalatokat. Ez nemcsak az eredeti víziónkat teljesíti be a 12 hektáros barnamezös terület átalakitásával, hanem az érintettek és bérlők felé tett elkötelezettségünket is példàzza.”

„Ez egy rendkívül megható pillanat mindazok számára, akik azóta dolgoznak ezen a projekten, amikor az még csak egy egyszerű lyuk volt a földben. A két fázis sikeres fejlesztése egy világjárvány és egy világméretű energiaválság közepette figyelemre méltó teljesítmény minden fejlesztő számára. Most, az épület teljes egészében nyitva áll további 17 000 négyzetméternyi üzlet előtt!” - mondta Makk Károly Dömötör, a TriGranit bérbeadási igazgatója.

A Millennium Gardens célja, hogy környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontból referenciaprojekt legyen a magyar ingatlanpiacon. Már az építkezés során is innovatív megoldásokat alkalmaztak, mint például a károsanyag-kibocsátás és az energiafogyasztás csökkentésére alkalmazott műszaki megoldások, valamint a felhasznált környezetbarát alapanyagok. A Millennium Gardens-en dolgozó alvállalkozókat is a HSE-követelmények alapján választották ki, és a helyszínen végzett valamennyi tevékenységet szigorúan nyomon követték, és jelentést készítettek a CO2-kibocsátásról.

 A TriGranit-ról

A TriGranit egy egyedülálló tapasztalattal és fejlesztési múlttal rendelkező, Közép-Európában jelen lévő ingatlan-fejlesztési platform, mely fenntartható és környezetüket meghatározó, első osztályú irodaépületek és alternatív fejlesztések akvirálásával és fejlesztésével foglalkozik. 26 éves működése alatt a TriGranit mintegy 50 városképet meghatározó projektet valósított meg 7 közép- és kelet-európai országban, ezzel összesen 1,7 millió négyzetméternyi bérbeadható területet hozott létre, és több mint 50 tekintélyes nemzetközi díjat nyert el. A TriGranit a Revetas tulajdonában áll, és a Revetas Csoport tagja.

www.trigranit.com

A Revetas-ról

A Revetas Group egy vertikálisan integrált ingatlanplatform, mely befektetési menedzsmentre, fejlesztésre, és ingatlankezelésre specializàlódott, és egy több mint 110 szakemberből álló szakember-gárda támogatja. Európa-szerte aktívan részt vesz befektetéseiben, melyek értéknövelő ingatlanokra, tőke-megtartàsra, valamint komplex befeketetési lehetőségekre és speciàlis helyzetekre összpontosítanak. A Revetas csapata több mint 30 éves nemzetközi befektetési tapasztalattal rendelkezik.

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 


 

Olvasta?

Tipp

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

DANU néven egy cégben egyesül az egyik legmeghatározóbb urbanisztikai és építőipari digitális csapat

DANU néven egy cégben egyesül az egyik legmeghatározóbb urbanisztikai és építőipari digitális csapat

More details
HY-FCELL, Stuttgart, 2024. október 8-9.

HY-FCELL, Stuttgart, 2024. október 8-9.

More details
Mancs a bajban! - Országos állateledel-gyűjtés az INTERSPAR hipermarketekben

Mancs a bajban! - Országos állateledel-gyűjtés az INTERSPAR hipermarketekben

More details
ESG top 40 lista 2024: Zöld jelzés a legnagyobb hazai cégeknek

ESG top 40 lista 2024: Zöld jelzés a legnagyobb hazai cégeknek

More details
Ennyibe kerül itthon az új Nokia 3210

Ennyibe kerül itthon az új Nokia 3210

More details
eÁFA! Kisvállalatoknak már megéri! 2024. június 6.

eÁFA! Kisvállalatoknak már megéri! 2024. június 6.

More details
Mesterséges intelligencia az ingatlanpiacon. Hol tartunk és mire jó?

Mesterséges intelligencia az ingatlanpiacon. Hol tartunk és mire jó?

More details
Magyar innováció változtathatja meg a bankrendszert

Magyar innováció változtathatja meg a bankrendszert

More details
A lélektani határnak számító árszint felett alig van élet az ingatlanpiacon

A lélektani határnak számító árszint felett alig van élet az ingatlanpiacon

More details